VDS Dedicated Servers

VDS Dedicated Servers
 • VDS S

  $123.43/mo
  $34.28 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

   • 3 Physical Cores

   • 24 GB RAM

   • 250 Mbits

   • 1 Gbps (Optional)

   • Unlimited Bandwidth

 • VDS M

  $137.15/mo
  $34.28 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

   • 4 Physical Cores

   • 32GB RAM

   • 500 Mbits

   • 1 Gbps (Optional)

   • Unlimited Bandwidth

 • VDS L

  $178.29/mo
  $34.28 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

   • 6 Physical Cores

   • 48 GB RAM

   • 750 Mbits Included

   • Free Comodo SSL Included

   • Unlimited Bandwidth

 • VDS XL

  $246.87/mo
  $34.28 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

   • Free Domain Name Registration/Transfer

   • 8 Physical COres

   • 64 GB RAM

   • 1Gbps Included

   • Unlimited Bandwidth